hits

JEG ER FEMINIST

  • 08.03.2017 kl. 20:48

I anledning kvinnedagen følte jeg nesten at jeg måtte skrive litt angående mitt ståsted, og hvordan jeg ser på feminisme. Det er et ord jeg føler har blitt veldig negativt ladet hos mange de siste årene, fordi noen kanskje har dratt bruken av ordet litt vel langt. 


For ja, jeg er feminist. Det betyr ikke at jeg ikke barberer meg under armene, at jeg hater menn, eller at jeg ikke bruker tamponger fordi det er naturlig å blø. Jeg er feminist fordi jeg mener at menn og kvinner skal være likestilte. Jeg mener at kvinner og menn som har samme stilling i et yrke skal få lik lønn, og at kvinner og menn skal ha like rettigheter. For hvorfor skal det være ting menn har lov til å gjøre, som kvinner ikke har lov til å gjøre? Og omvendt! Det finnes mange idiotiske menn der ute, det er jeg enig i. På samme måte som at det finnes mange idiotiske kvinner der ute. 
Det er sikkert tusenvis av sånne innlegg der ute i dag, men det er en viktig sak. Det var egentlig ikke et sånt innlegg jeg skulle legge ut nå, men jeg satt og tenkte på dette hele turen hjem fra jobb i kveld, så jeg kunne ikke la være. 


Gratulerer med dagen, alle flotte kvinner der ute!

 

3 Kommentarer

Victoria Larsen

08.03.2017 kl. 20:56
Kjempe flott skrevet!! Jeg håper du får en fin onsdagskveld :-)

Malin H

08.03.2017 kl. 21:15
Victoria Larsen: Takk for det, og takk det samme :D

CamiMH

09.03.2017 kl. 01:27
Samme til deg,men litt sent. Nå er det allerede Torsdag.

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no