hits

NEW YORK MEMORY IN THE LITTLE BLUE BOX

  • 17.06.2015 kl. 02:51

New York tid: 20:51.


Jeg har lenge hatt planer om å kjøpe noe fra Tiffany's som et minne fra New York, men da jeg brukte en god del penger på å reise hjem nå sist, så fant jeg ut at jeg heller skulle droppe det. Her om dagen våknet jeg til en melding fra mamma om at hun ville spandere på meg noe derfra sånn at jeg har som et minne fra New York fordi hun syns jeg har vært veldig flink og er stolt av meg (felte en liten tåre fra øyekroken da jeg leste det ja♥), så da ble det jammen meg et innkjøp derfra. Virkelig ingen tvil om at mammaen min er best ♥




Jeg forelsket meg i disse øredobbene, jeg syns de er så søte og virkelig et perfekt minne herfra. Det står "Please return to Tiffany & Co New York".

Jeg har det litt travelt i disse dager med tanke på at det kun er 8 dager igjen av skolen og til jeg skal hjem, så bloggingen blir jo litt så som så, men det er jo ikke akkurat nytt fra resten av dette året, haha. Noen innlegg til blir det iallefall, og til og med en video!


- Hva syns dere?

1 Kommentar

Berit

20.06.2015 kl. 20:00
kjære Malin! Ørepynten er aldeles nydelig, og blir nok et veldig kjekt minne å ha etter året i N.Y. Ingen tvil om at du har den beste mamma i verden!!!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no