hits

ANOTHER STARSTRUCK MOMENT

  • 20.05.2015 kl. 04:07

New York tid: 22:07.


Hei dere! Har dere det bra? Håper det. Her går jo dagene i en ok fart, jeg har gjort litt gøy i det siste iallefall! Forrige uke var jeg jo som sagt på Six Flags sammen med Ina, og det var såå gøy! Vi leide bil som vi kjørte til og fra, også hadde vi mange gøye timer i fornøyelsesparken. Anbefales absolutt å dra dit om du er på en plass nært Six Flags i USA! Kvelden før dro jeg til et event på Lord & Taylor fordi Lo Bosworth skulle være der. Jeg er jo en stor fan av The Hills og den gjengen, så da benyttet jeg selvfølgelig sjansen til å møte Lo Bosworth. Hun var utrolig søt og hyggelig, og så jordnær! Så nå kan jeg skrive på enda en kjendis på listen over alle jeg har møtt her de siste månedene, haha.


Nå er jeg veldig trøtt, jeg har gjort en del skolearbeid de siste to dagene, og det merker jeg godt på kroppen. Men nå er det jo bare ett par dager til helg, så det blir bra!


- Hadde dere en fin 17. mai forresten? Det er jo en fantastisk dag, og jeg skulle helst ha feiret den i Norge, men sånn ble det ikke i år, og sånn er det jo bare.

3 Kommentarer

Iselin Renée

20.05.2015 kl. 08:58
Fint bilde :)

Berit

20.05.2015 kl. 16:21
Forstår du har det veldig bra. Håper 17.mai var fin for deg. Vi hadde ein veldig fin dag her i Ørsta.

Camilla Heindorf

21.05.2015 kl. 01:24
Min 17.Mai var ganske bra:)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no