hits

SUMMER IN THE CITY

  • 14.05.2015 kl. 03:50

New York tid: 21:50.


Forrige fredag tok jeg meg en runde i butikkene hovedsaklig på jakt etter nye sminkekoster og bøker. Begge deler fant jeg selvfølgelig (er det noe man ikke finner i denne byen?). Jeg var sikkert 45 minutter inne på Barnes & Noble, og det er ikke tull engang. Det skulle ikke være så lett å finne bøker tydeligvis, men jeg føler det er skikkelig "commitment" å kjøpe bøker, for du vil jo helst at det skal være en du vil like siden du bruker endel penger på det. Jeg endte blant annet opp med Paper Towns av John Green, siden jeg har hørt så mye bra om både den og forfatteren. Jeg liker den veldig godt hittil! Etterhvert satte jeg meg i Central Park for å begynne på boken, og det var så herlig å sitte der. Denne byen er virkelig fantastisk om sommeren.

Nå må jeg se å komme meg i seng, og i morgen er det helg. Det er jo ikke helligdag her i morgen, og det var såvidt jeg fikk med meg at det er det i Norge, haha. Ikke alltid like lett å følge med! På fredag skal Ina og jeg på Six Flags og det gleder jeg meg utrolig mye til. Nå er det faktisk nøyaktig seks uker til jeg er på vei hjem også, wææ!


- Hva er deres helgeplaner? Bortsett fra å feire nasjonaldag på søndag selvfølgelig.

6 Kommentarer

Veronica S

14.05.2015 kl. 11:02
Helgeplaner er faktisk å komme meg ut på tur. Elsker å få tid til sånn i helgene

Linn L.

15.05.2015 kl. 17:17
Åhh, elsker alt av John Green! Paper towns er kjempefin :) Ny helga, og særlig Six flags! :D

Berit

16.05.2015 kl. 10:40
Kos deg med bok og sminkekostar! Ser herlig og sommerlig ut der borte! Nyt det!

Maria

19.05.2015 kl. 17:29
Hei :)

Jeg og min samboer flytter til NYC i august, men litt usikre på hvor vi vil bo. Vi har sett på Williamsburg og Long Island City, men hørt Long island er et ganske kjedelig sted å bo. Har du noen tips der? Jeg tror jeg skal søke på Berkley gjennom IBS om ikke så lenge. Men lest mye forskjellig om Berkley. Er du fornøyd?

KATRINE

27.05.2015 kl. 01:16
Så fine bilder du tar!

Hadde satt stor pris på om du gjerne hadde en titt innom bloggen min også! :- )

Malin H

30.05.2015 kl. 01:35
Maria: Hei! Williamsburg er et skikkelig kult område, og er virkelig ikke langt unna Manhattan, så det vil jeg nok anbefale! Long Island er et godt stykke unna, i tillegg til at dere måtte hatt togkort i tillegg til metrokort, og det har jeg hørt koster over $200 i måneden. Jeg har forsåvidt hørt det er billig å leie leiligheter der, men da må dere se om dere syns det er verdt det med den lange reisen og reisekostnadene. Jeg vet det er mye blandede følelser om Berkeley, men jeg har stort sett hatt en god opplevelse med fag og lærere. Blant annet har lærerene jeg har hatt egen erfaring innenfor det de lærer, altså at de selv har jobbet med det, og de har jeg lært veldig mye av! :)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no