hits

CHERRY BLOSSOM FESTIVAL

  • 09.05.2015 kl. 03:21

New York tid: 21:20.


Som nevnt i forrige innlegg som var forrige uke (dette er fortsatt altfor dårlig, Malin...), så skulle vi på Cherry Blossom Festival. For det første må jeg bare nevne at det var langt ifra så mange kirsebærtrær som jeg hadde forventet siden det tross alt er dedikert en hel festival til det, og den butterfly releasen som skulle være var også utrolig skuffende. Men, når det er sagt var det likevel en veldig fin dag. Solen stekte på himmelen hele dagen, som for min del førte til røde skuldre, oops, og vi koste oss med hyggelig, helt ok livemusikk, og bare avslapping på gresset. Frem og tilbake gikk vi over en bro fra Queens, så da hadde vi utsikt over Manhattan, fra et litt annet perspektiv enn Brooklyn Bridge. Hele dagen var bare veldig fin!
De siste syv dagene har jeg faktisk tilbragt tre av de på stranden! Med over 20 grader hver dag kan jeg virkelig ikke klage... ♥

4 Kommentarer

Iselin Renée

09.05.2015 kl. 09:23
Fantastisk fine blomster :)
nydelige bilder!

Camilla Heindorf

10.05.2015 kl. 02:47
Elsker blomster:)

Berit

10.05.2015 kl. 15:42
Kjære gode Malin! Flotte bilde du har tatt! Misunner deg varmen og strandlivet!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no