hits

SPRING FORWARD

  • 10.03.2015 kl. 03:21

New York tid: 22:21.


God morgen til dere og god tirsdag, selv om det fortsatt er mandag her. Jeg som har vært så aktiv på bloggfronten den siste uka klarte å ødelegge det i helga, men det skjedde så lite interessant at det var nok like greit. Jeg var bare en tur i byen og handlet inn til et skoleprosjekt, og så startet jeg på prosjektet senere. Jeg prøvde å holde meg litt unna skolearbeid også, for jeg kjente at jeg bare måtte ha en skikkelig pause, nå når jeg faktisk har hatt tid til å ha en pause. Det gjorde godt!


Ellers, skal jeg fortelle dere noe gøy? Våren har ankommet New York! ENDELIG! Vi stilte faktisk klokken frem natt til søndag, og etter det kom våren, så det var vel det som måtte til. I dag har vi hatt hele 12 grader, og det er meldt bra fremover også. LYKKE ♥ Kanskje jeg er så heldig og får vårvær på bursdagen min om 8 dager også? Det er faktisk sjeldent jeg får! Men ja, vi har stilt klokken, og i Norge skal ikke det gjøres før om tre uker, så frem til da er det kun 5 timer tidsforskjell istedenfor 6. Det utgjør faktisk en ganske stor forskjell, og det skal jeg bare nyte nå de neste tre ukene.


Denne gaten går jeg i hver mandag når jeg skal handle på Trader Joe's, og jeg syns det er SÅ herlig med de fargede husene. Og en liten fun fact: Denne gaten heter faktisk Bergen Street, haha.

Jeg fikk også endelig brukt disse skoene, for første gang i år. Åh, jeg elsker vår ♥ Måtte den bare vare!


- Hadde dere en fin helg og en fin start på denne uken?

6 Kommentarer

Iselin Renée

10.03.2015 kl. 07:48
kjempe fine bilder :)

Silje Eriksen

10.03.2015 kl. 09:19
Å så herlig med vår, skulle ønske den var på vei til Stavanger og men her er det fortsatt kjempe kaldt :)

Camilla Heindorf

10.03.2015 kl. 14:28
Stilige bilder

Celine J. Skaar

10.03.2015 kl. 15:24
så fine bilder! du er så pen!

Thao

10.03.2015 kl. 18:49
Våren har kommet til Oslo også :) Husene var dødskule! Ha en fin Tirsdag.

Anne Refsahl

11.03.2015 kl. 11:19
Jeg jobbet hele helgen, men har klart å trene så er veldig fornøyd med helgen og begynnelsen av denne uka! :)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no