hits

MONDAY ROUTINES

  • 03.03.2015 kl. 03:43

New York tid: 21:43.


Jeg har blitt et lite rutinemenneske etter jeg flyttet hit. Jeg liker fortsatt å ha litt varierte dager, men det er enkelte ting som har blitt rutiner nå, og da spesielt på mandager. Mandag er jo starten på en ny uke, og da er det som oftest en del som skjer. Jeg har jo kun ett fag denne dagen, så er jeg ferdig på skolen og da drar jeg på trening. Dette er nesten rett ved skolen, noe som passer meg ypperlig. På vei hjem drar jeg innom Trader Joe's hvor jeg handler inn alt av mat for uka. Jeg er veldig opptatt av å kun handle mat én gang i uka, da jeg sparer både tid og penger. Det er virkelig en fantastisk følelse å fylle opp kjøleskapet på mandager med mye god mat! På søndagene planlegger jeg alt av middager for uka og lager handleliste, så er det klart til mandagen.
Dette er hva jeg som oftest har av mat her hjemme:


I kjøleskapet: Jordbær og/eller blåbær, bananer, appelsiner, egg, mandelmelk, ost, kylling, kjøttdeig, pizzasaus, pastasaus, cream cheese, almond butter, og grønnsaker, som kål, avocado, brokkoli, løk, hvitløk, paprika, tomater, green beans osv.


I fryseren: Grove bagels, edamame (soyabønner, det er så godt!), grove tortillalefser (spiser det ikke så ofte, så det er enklest å ha i fryseren), og ofte middagsrester.


I kjøkkenskapet: Couscous, diverse fullkornspasta, havregryn, chiafrø, mandler, C-vitamin, og div. krydder (garlic salt, paprikakrydder og karrikrydder). Og selvfølgelig salt og pepper, men det går under felles.


Noen av varene varierer såklart fra tid til tid, men dette er det jeg ofte har iallefall. Jeg syns det er fantastisk at mat, og da spesielt sunn mat, er så billig her borte og at jeg kan lage så variert og god, sunn mat. Virkelig ypperlig for noen som er så glad i mat som meg, hehe.


- Har dere noen spesielle rutiner som bare MÅ følges i løpet av uka?


8 Kommentarer

Iselin Renée

03.03.2015 kl. 09:21
så mye godt :)

Miriam H. Soltveit

03.03.2015 kl. 11:15
Så digg ut!

Jeg har ingen faste rutiner fordi det gjør meg sprø, men skulle ønske jeg hadde klart å ha noen :)

Silje Eriksen

03.03.2015 kl. 11:58
Herlig, veldig bra å ha en strukturert plan på det, så slipper man å kaste bort så mye tid. Jeg er alt for dårlig på det :-)

Malin H

03.03.2015 kl. 14:07
Silje Eriksen: Ja, det hjelper virkelig mye!

Jeanette

03.03.2015 kl. 20:47
Skikkelig smart!! Er noe jeg virkelig burde begynne å gjøre. Går man på butikken ofte, ender man alltid opp med å kjøpe ting man ikke trenger, som sjokolade, brus osv haha.

Malin H

03.03.2015 kl. 21:04
Jeanette: Akkurat! Jeg er faktisk som oftest veldig sulten når jeg er butikken, siden jeg kommer rett fra trening, men jeg har heldigvis viljestyrke nok til å kun holde meg til det som står på handlelisten. Det kunne nok gått veldig ille hvis ikke, haha!

Christina

05.03.2015 kl. 08:24
Edamame er så deilig - jeg elsker å lage mat edamame i pannen sammen med andre bønner + løk og til slutt bare gi det litt soyasaus :)

Malin H

05.03.2015 kl. 17:02
Christina: Åå, det høres godt ut!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no