hits

THE NOT SO GLAMOROUS LIFE IN NYC

  • 01.03.2015 kl. 04:40

New York tid: 22:40.


Hei, dere! Da var det på tide med nok en oppdatering herfra. Jeg trodde jo det skulle bli litt roligere fremover, men det viste seg å være ganske motsatt og jeg satt plutselig med masse skolearbeid igjen. Så, hva har jeg gjort denne lørdagen? Sittet inne med skolearbeid. Jepp, stort sett hele dagen. SÅ glamorøst er mitt liv i New York akkurat nå, haha. Jeg ble så stressa av alt jeg hadde å gjøre at jeg fant ut at jeg rett og slett bare måtte dedikere denne helgen til skolearbeid. Det er en veldig stressende tid nå, med fire uker igjen til ferie og til jeg er ferdig med disse fagene, så da er det veldig mye å gjøre. I tillegg er savnet etter familie, venner og kjæreste veldig stort nå, sikkert mye på grunn av stresset, men da er det greit å ha Skype og andre kommunikasjonsmidler iallefall.
Men så må jeg jo bare minne meg på at jeg bor i en av verdens mest fantastiske byer og at det er her jeg er ment å være akkurat nå, og at det blir veldig bra når det blir litt varmere her igjen og det faktisk går an å gå ut uten å være pakket inn i alt av ullundertøy og vinterklær. Jeg er jo i New York.


Fire uker til ferie, I can do this.

4 Kommentarer

Charlotte

01.03.2015 kl. 05:04
Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar:) fin blogg du har, flotte bilder, elsker USA;) håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

Iselin Renée

01.03.2015 kl. 07:49
Kjempe fine bilder :)

Camilla Heindorf

01.03.2015 kl. 13:06
Er så fint i New York:)

Berit

02.03.2015 kl. 09:47
Gode Malin! Forstår du har masse skulearbeid no, men du er så strukturert at eg er heilt imponert over deg! Stå på, og så nærmar ferien og våren seg snart! Her snør det ganske tett i dag. Stor klem

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no