hits

BURGUNDY AND GREY

  • 14.11.2014 kl. 04:37

New York tid: 22:37.


I dag har jeg faktisk vært hos frisøren! Jeg ble tilbudt en pakke med klipp, styling osv, og også ulike ansiktsbehandlinger hos en frisørsalong på 5th Avenue, så i dag tok jeg turen for å fikse litt på håret. Jeg klippet det litt og så krøllet frisøren noen ganske store krøller (de er borte nå...). Veldig deilig å freshe det opp litt, og nå gleder jeg meg til jeg skal tilbake og få ulike ansiktsbehandlinger. Det er iallefall veldig deilig å skjemme meg bort litt innimellom. Etter jeg hadde vært der møtte jeg Ina som var ferdig på skolen, og så fikk jeg henne til å knipse noen bilder av meg:


Hanskene er nye og er fra Topshop - elsker fargen! De har også touch-fingre, det er jo genialt. Jeg har også på meg en ny leppestift fra Sephora. Jeg har hatt så lyst på en burgunder leppestift nå til høsten, og det fant jeg heldigvis der. Den vises ikke så godt her, så jeg kan heller vise det litt nærmere senere. Jeg digger den hvertfall, og den er fuktighetsgivende og varer lenge. Love it ♥

- Hva syns dere om antrekket?

4 Kommentarer

Michelle Larsen

14.11.2014 kl. 06:02
fiint!

Petrine Angell

14.11.2014 kl. 08:39
Så fint! Og det er såå herlig å være på frisøren :-)

HildePilde

14.11.2014 kl. 08:51
Ønsker meg sånne hansker til jul ;)

Style By Keinapel

14.11.2014 kl. 14:50
kjempe fint :-) Heldig som bor i New York, jeg bor i London. Ønsker deg en fin helg videre!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no