hits

FRIDAY REWARD

  • 04.10.2014 kl. 04:36

New York tid: 22:36.


God fredagskveld, eller god lørdagsmorgen! Her er det jo fortsatt fredagskveld, og jeg skulle egentlig ikke vært hjemme nå. Vi skulle egentlig ut og spise middag, men det endte med at Ina og jeg ble hjemme fordi vi ikke orket. Så nå sitter vi i sofaen med en dyne hver og ser på Gossip Girl. Det også er vel innafor? Jeg er så sliten etter denne uken at det eneste som fristet var å legge meg tidlig og sove ut. Kjipt å gå glipp av middagen, men det blir flere sjanser.


På onsdager og fredager har jeg jo to timer mellom timene, som kommer til å gå til skolearbeid som oftest, men i dag bestemte jeg meg for å først sette meg på en kafé og skype med familien (såå koselig♥), og deretter tok jeg turen innom Sephora. Litt skummelt å ha sånn ca alle butikker dere kan tenke dere i nærheten av skolen, menmen. Jeg følte for å belønne meg litt i dag.


Jeg kjøpte Evian facial spray (har hørt så mye bra om den), en Smashbox øyenskyggepalett (med de fargene dere ser på pakken), og så et helt genialt emergency kit til å ha i vesken. Nå overlever jeg enhver beauty crisis liksom! Og så fikk jeg med en liten toalettmappe i tilllegg.

Her ser dere alt som er i det kitet, er dere ikke enig i at det faktisk er ALT man trenger for å overleve en krise?

Håper alle får en fin helg iallefall og nyyyyter den for alt den er verdt ♥


- Hva syns dere om mitt lille innkjøp?

6 Kommentarer

OSLOFRU

04.10.2014 kl. 07:35
Så gøy med nytt sminke! :D

Ak.

04.10.2014 kl. 10:33
En må unne seg litt godt av og til:* Uu, så mye stilig. JATAKK til det utstyret der, wow:*

Berit

04.10.2014 kl. 11:28
Ja, det var mykje bra og stilig du kjøpte der! Kan vere greitt å ha i veska til ei kvar tid! Kjekt å høyre frå deg, - og no berre gled vi oss til å møte deg på Skype!!!

SUNNIVA

04.10.2014 kl. 12:15
Så heldig som er i New York! kjempefint innkjøp :)

Ida

04.10.2014 kl. 14:16
Så fint innkjøp :-) Iblant er det helt grei å unne seg litt nytt!

Helly

04.10.2014 kl. 17:36
Høres jo ut som en koselig fredag fordet da ^^

Stilige kjøp! Og genialt med sånn krise sett, hehe (:

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no