hits

WHAT WE NEED ON A SUNDAY...

  • 24.08.2014 kl. 21:53

...Inspiration.Hei på dere! Haha, jeg sliter alltid mer med bloggingen på søndager, da skjer jo det ekstra lite, og det blir derfor enda mindre å blogge om. Eller, det går jo selvfølgelig an å finne på spennende ting på søndager, men ofte foretrekker jeg å bare slappe av og holde meg inne. Det har jeg gjort i dag, med unntak av en liten fjelltur for å få frisk luft. Det lille fjellet jeg har snakket om før er perfekt for meg som egentlig ikke er så glad i fjellturer og foretrekker treningssenter. De siste månedene har faktisk jogging vært mye mer fristende enn styrketrening, mens tidligere har det vært totalt motsatt. Nå er det veldig lenge siden jeg har trent skikkelig styrke, rett og slett fordi jeg ikke har følt for det. Jeg føler jeg har et mye mer avslappet forhold til trening og nå trener jeg rett og slett det jeg føler for den dagen. Okei, nå sporet jeg helt av fra det innlegget egentlig skulle handle om, er det mulig...


Ovenfor er noen herlige bilder jeg fant på weheartit. Noen som vet hvor jeg kan få tak i et sånt tutu-skjørt? Det er SÅ pent! Jeg så at weheartit hadde fått noen oppdateringer, blant annet at man kunne krysse av hvilke "kategorier" du vil se bilder av, og det likte jeg veldig godt!


- Hva syns dere om bildene?

5 Kommentarer

Ingvild - Foto og hverdag med ME

24.08.2014 kl. 22:20
elsket bildene!

Ida Andreassen

24.08.2014 kl. 22:24
tror dette tutu-skjørtet kan være et underkjørt? høres kanskje ekkelt ut, men kanskje fretex (vintage lignende butikker) kan være noe? :)

Malin H

24.08.2014 kl. 22:43
Ida Andreassen: Takk for tips! Kommer sikkert til å sjekke ut ulike vintage-butikker i New York, så kanskje jeg finner noe der :)

Petrine Angell

24.08.2014 kl. 23:15
Herlige bilder! Elsker slike bilder selv :-)

Karina Larsen

25.08.2014 kl. 00:26
Fine bilder :D Alltid kjekt med litt inspo!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no