PINTEREST

  • 17.08.2014 kl. 22:50

Hei, søndag ♥ Nå har dette innlegget stått åpent i hele dag uten ord, så nå er det vel på tide at jeg prøver å få ut noen. Vel, for noen dager siden oppdaget jeg Pinterest. Altså, misforstå meg rett, jeg har jo selvfølgelig fått med meg alt som har stått om det overalt, jeg har rett og slett bare aldri kommet meg så langt at jeg har sjekket det skikkelig ut og faktisk laget meg en bruker der. Nå har jeg endelig gjort det og jeg er mildt sagt frelst. HVORFOR har jeg ikke gjort det før? Det er virkelig en perfekt nettside der, der du finner alt mulig av inspirasjon, tips og triks.


Profilen min finner dere her. Jeg har ikke såå mye der enda, men det begynner å komme seg, hehe. Og ja, akkurat på den siden er det ikke vits å søke på Malindh, for noen har faktisk allerede tatt det navnet! Altså, hallo? What? Det er jo mitt navn :( Ble skikkelig sjokkert, haha, det navnet pleier jo aldri å være opptatt... Jaja, det får vel bare være...


Mange av dere begynner vel på skolen igjen i morgen? Dere får ha masse lykke til isåfall! Tenk på det, et nytt skoleår med mange nye muligheter. La det bli et bra et!


- Har dere Pinterest? Legg igjen link i kommentarfeltet isåfall, så skal jeg definitivt sjekke ut ♥

5 Kommentarer

Karina Larsen

17.08.2014 kl. 22:55
Nei det har jeg ikke. Har alltid hatt lyst til å sjekke det ut, men har alltid gått i glemmeboken. Hehe. Ha en fin kveld <3

Malin H

17.08.2014 kl. 23:07
Karina Larsen: Takk det samme, fine deg <3

Silje T Moan

18.08.2014 kl. 00:09
nei har ikke det :) har lyst til å sjekke den ut snart, hørt mye bra om den!

Ida

18.08.2014 kl. 14:19
Har faktisk aldri sjekka det ut, men får vel sjekke ut siden :-)

Ingrid

18.08.2014 kl. 19:52
ja xD

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits