hits

FUN IN THE SUN

  • 20.07.2014 kl. 19:13

FOR en dag dette har vært! Og fortsatt er. Føler nesten det blir varmere og varmere for hver dag som går, jeg! Det er nesten litt sånn uutholdelig, men samtidig kan jeg ikke klage. Jeg måtte iallefall gi meg litt tidlig, i fare for å renne helt vekk. Noen timer i solen og farge på kroppen har det hvertfall blitt, og etter å ha gått lei av solstolen, ble det litt leking på gresset med lillesøster og mamma, og etterhvert også badminton. Vi måtte lete byen rundt etter det - lenge leve bensinstasjoner med fritidsutvalg også ♥ Badminton og slike ting hører sommeren til, og nå tror jeg det er noen år siden sist med tanke på at de tidligere somrene ikke har vært spesielt varme.
Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg misunner dere som har fri og tid til å nyte sommeren neste uke også, på meg blir det jobbing, tjener jo ikke akkurat noe på å ligge i solen hele dagen, hehe. Men de to dagene jeg har fri neste uke skal iallefall NYTES! En trøst i det hele er jo at siden det ikke blir sydentur pga jobbing osv, gjør det absolutt ingenting siden vi har det samme været her. Og norsk sommer slår jo alt - mer idyll skal du lete lenge etter!


- Flere som nyter sommerværet?

5 Kommentarer

Mina Hauge

20.07.2014 kl. 19:43
Ja, norsk sommer er herlig! Jeg koser med den før jeg reiser til USA neste uke, da blir det et år uten Norge.

Ida Andreassen

20.07.2014 kl. 21:29
så finee bilder :) digget det siste

Lotta Salbuvik

21.07.2014 kl. 04:07
Åå, så fin farge du har på håret!

Malin H

21.07.2014 kl. 19:37
Mina Hauge: Skjønner deg godt! Reiser selv til USA om to måneder, så det er bare å nyte :)

Malin H

21.07.2014 kl. 20:03
Lotta Salbuvik: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no