hits

SUNDAY SNAPS

  • 29.06.2014 kl. 19:17Hei dere! Har dere en fin søndag hittil? Nå er den vel egentlig snart over, og jeg har ikke vært såå effektiv som jeg hadde planlagt. Men det viktigste er at jeg får gjort det jeg skulle før jeg drar i morgen, og det går jo fint. Det jeg skal i Oslo er forresten New York-relaterte ting, som jeg kan skrive mer om senere når jeg skriver om hele denne prosessen. Jeg skal altså være i Oslo frem til tirsdagskveld, og jeg tenker mobilblogging får holde når jeg er der. Jeg drar til Oslo sammen med Vilde, så hun kommer snart bort og så tar vi fly tidlig i morgen. Det kan bli interessant å skulle stå opp så tidlig, men det må vel bare til. Jeg gleder meg iallefall til å få et par dager i hovedstaden, det er jo tross alt den eneste lille miniferien jeg får nå i sommer og før jeg drar. Jeg regner det som en liten miniferie siden vi skal bo på hotell osv og siden det er den eneste reisen i sommer, så da bare kaller jeg det ferie, hehe.


Senere i sommer kommer jeg sikkert til å ha en spørsmålsrunde angående New York og prosessen osv, og kanskje også en generell spørsmålsrunde siden det sikkert er snart to år siden jeg har hatt det. Jeg tenker iallefall det kan være greit å ha en om New York siden dere kanskje har noe spørsmål om feks søknadsprosessen, hvorfor jeg vil studere der og hva jeg skal studere. Men det får vi ta senere, sommeren er lang!


- Hva har dere gjort i dag?

5 Kommentarer

Julia Marie

29.06.2014 kl. 19:18
Fin blogg

Kine M. Karlsen

29.06.2014 kl. 19:56
fin bilde :D idag har jeg trent og tatt det rolig, skal snart ta sol med en venninne :)

Ida

29.06.2014 kl. 20:32
Kos dere i Oslo :-)

Enilorac Nesenra

29.06.2014 kl. 21:38
Å det hørtes koselig ut med en miniferie på hotell med ei venninne !! Kos deg :) I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, men litt av alt ;)

Malin Sørensen

30.06.2014 kl. 15:04
Utrolig fin jumpsuit!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no