BIRTHDAY CAKE

  • 17.03.2014 kl. 20:39

Jeg feiret jo bursdagen min i går (husk å gratulere meg i morgen folkens hehe), og dette ble årets bursdagskake! Foreldrene mine og jeg er ganske stor fan av Masterchef, så opp gjennom årene har vi satt mange lage den ganske tidkrevende og avanserte desserten, Croquembouche. Så jeg tenkte i år at jeg kunne utfordre foreldrene mine til å lage dette, og ovenfor ser dere resultatet! Tror dere jeg er fornøyd med bursdagskaken min i år eller?! Om noen skulle lure er det vannbakkels festet sammen av karamell. Sååååå godt!!

Stella var også fornøyd med å få vannbakkels, hehe.


Hadde iallefall en veldig fin feiring igår med familien min, og det gleder jeg meg til i morgen også. Dette er vel det året jeg har gledet meg minst til bursdagen min, for det første fordi jeg ikke har hatt tid til å tenke på det, så det føles ikke ut som jeg har bursdag, og for det andre fordi 19 er et litt kjedelig år å fylle, hehe. Men jeg tror uansett det blir en fin dag, så nå gleder jeg meg!


- Har dere smakt Croquembouche før? Hehe

7 Kommentarer

Så godt ut :) Gratulerer på forskudd! :)
Det så fryktelig godt ut, jeg elsker vannbakkels. Foreldrene dine har vært kjempeflinke :)

Veronica

17.03.2014 kl. 21:10
så godt ut, kjempe kult!

Ida Lyrics

17.03.2014 kl. 22:09
åh så herlig bilder! flink du er!

Monica Hilldrum

18.03.2014 kl. 08:53
GRATULERER MED DAGEN! :) Den kaken så helt nydelig ut :) Aldri smakt sånn før nei, men håper jeg får mulighet til det en gang :)

KRISTINEAM

18.03.2014 kl. 14:26
Åherregud det er det sykeste jeg har sett - så DIGG! Gratulerer på forskudd! :-)

Navn

18.03.2014 kl. 20:34
Gratulerer så mye med dagen! :D

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits