CHRISTMAS SPIRIT


God morgen og god fjerde søndag i advent! Tenk at det er to dager til jul da dere, sykt. Gleder meg såå mye til å feire jul og tilbringe masse tid med familien, og ikke minst til at de skal åpne gavene fra meg. Gleder meg alltid så mye til å gi gavene! I dag skal jeg på jobb i noen timer, og så er det rett hjem for å feire litt jul sammen med de jeg ikke skal være med på julaften, det vil si mine stesøsken. Blir veldig koselig, gleder meg sånn!

Har hatt det ganske travelt de siste dagene, eller egentlig bare onsdag og torsdag. Da gikk det i ett og jeg var omtrent ikke hjemme. På fredag og i går var jeg egentlig bare lat og orket ikke å blogge, hehe. Nå har jeg innsett at for å komme inn i bloggrutiner igjen så må jeg bare blogge, det er jo ikke noe annet jeg kan gjøre enn å få det inn som en vane igjen. Jeg må ta frem kameraet igjen og begynne å bruke det, så har jeg faktisk noe å legge ut også. Kanskje jeg må få familien til å minne meg på det også, så blir det ikke noe slakking på det, haha.

– Hva gleder dere dere mest til med julen?

8 kommentarer
    1. Fint bilde 🙂
      Også her har det faktisk godt i ett. Jeg kom hjem på juleferie på fredag, og siden da har jeg egentlig også vært veldig opptatt, men er fast bestemt på å skvise inn noen blogginnlegg nå. Det er jo så gøy å blogge, men når tiden ikke strekker helt til, så er det fort gjort at bloggen blir nedprioritert. Men nå skal jeg virkelig prøve å få blogget masse, og samtidig kose meg masse med familien min og vennene mine. Jeg gleder meg egentlig mest til å slappe av sammen med de jeg er glad i 🙂 Og all maten, hehe!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg