hits

MK&A FOR BIK BOK

  • 07.08.2013 kl. 20:23Dere har vel kanskje fått med dere at kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley for Bik Bok kom ut i dag? Jeg har nesten hatt nedtelling til dette fordi jeg elsker Olsen-tvillingene og var veldig spent på kolleksjonen. Skulle helst vært i Oslo og kanskje fått sett de selv, men jeg jobber hele uken, så det ble ikke mulig... Men men, jeg fikk vært med når kolleksjonen åpnet her i Ålesund, og jeg ble virkelig positivt overrasket! Hadde sett litt på plaggene på nettet, men i virkeligheten var jo alt bare enda bedre! Kunne faktisk tenkt meg det mest, spesielt en av skinnjakkene 3999.... Men, endte opp med dette:


En kjempekul veske, tror den kostet 399 kr. Da jeg så den tenkte jeg at den hadde vært perfekt om den hadde hatt lenger reim eller hva jeg skal kalle det, og så fant jeg ut at det lå oppi vesken. Da måtte jeg bare!

Og en veldig kul, basic topp. Den er litt høy i halsen og så er den "utringet", eller hva jeg skal kalle det, på sidene, som jeg prøvde å vise på bildet til høyre. Har den på meg nå og den er så sykt behagelig. Vil bare leve i den for alltid. Den kostet 249 kr, tror jeg.

 

Siden jeg var en av de første 20 som handlet fra kolleksjonen (tror jeg var nummer 2 eller 3 hahaha gira), fikk jeg også en goodiebag som inneholdt dette:


Et utrolig kult belte og skjerf.

To poselignende greier, vet ikke helt hva jeg skal bruke de til, men var kule mønster da.

Og noe man kan bruke som bokmerker osv, og nail stickers. Er hekta på nail stickers, så det passet jo ganske bra!

Så ja, griner over skinnjakka jeg ikke hadde råd til, og at jeg ikke fikk sett de. Neida. C'est la vie...

 

- Hva syns dere om kjøpene, og kolleksjonen generelt?


7 Kommentarer

emeng

07.08.2013 kl. 20:30
Gleder meg til å handle på bikbok :-) Er sikker mye fint! herlige innkjøp ♥

Lene

07.08.2013 kl. 20:50
ååh, så masse fint! skulle ønske vi hadde bikbok her jeg bor, men nærmeste e 2-3 timer unna med bil :(

josefine

07.08.2013 kl. 21:01
Fine ting :)

sarai94

07.08.2013 kl. 21:39
WOW, SÅ utrolig mye fint :D Likte spesielt godt vesken og skjerfet!

xx Siri

Tuva

07.08.2013 kl. 22:46
mye fint!! elsker kolleksjonen!

Caroline 'ingenbryrseg'

08.08.2013 kl. 01:13
Er superforelsket i stilen til Olsentvillingene, har bare lyst å hive meg i bilen og stjele mammas bil slik at jeg kan dra til byen for å sjekke ut deres nye kolleksjon. (Tviler på at mamma hadde blitt så utrolig glad om jeg kom hjem med tretusen poser og en halvknust bil, men heh, olsentvillingene) Virkelig digger dem, kan så vidt vente med å komme meg ned på Bikbok for å sjekke den ut, herregud vesken var ren perfeksjon.

oneblogoneworld by Ida

08.08.2013 kl. 07:21
Åh, så mye fint :D

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no