hits

LONDON. #1

  • 09.05.2013 kl. 14:06

Vet det bare har vært snakk om London i det siste, men det er det eneste jeg har hatt tid til å blogge om, for det har gått i ett siden jeg kom hjem fra London. Jeg har vært på skole, jobb og vært med venner, kjempekoselig! Nå er det jo langhelg, så kanskje det blir litt bedre blogging da og litt mer variert. Her er i alle fall bilder fra første dagen i London:

Vi startet lørdagen med frokost på The Breakfast Club, kanskje den mest koselige restauranten jeg noen gang har vært på. Vi var der rett etter det åpnet klokka 9 og fikk det siste bordet. Heldig? JA! Om noen skal til London så ville jeg definitivt dratt dit og spist frokost! Den ligger i nærheten av Oxford Street, adressen er 33 D'Arblay St, Westminster. Og om dere vil unngå kø, vær der når det åpner.
Se så koselig!


Dette var køen utafor når vi dro derfra, haha.

Shoppingen startet vi på Primark da det åpnet der klokka 10. Jeg var i himmelen, mildt sagt, og endte opp med masse plagg til en utrolig billig penge.


Carnaby Street er også en veldig fin shoppinggate med mange kjente butikker.

Jeg var fast bestemt på at vi måtte innom Pinkberry i London, og den lå på Selfridges, varehuset. Gikk rundt hele senteret før vi fant det, haha. Men nydelig var det!

Og så måtte vi selvfølgelig innom Victoria's Secret! Herregud, jeg elsker den butikken. SÅ mye fint undertøy!! Og også masse fint i PINK-kolleksjonen. Det er ikke særlig billig der da, men endte opp med endel derfra likevel. Det var forresten ikke stort utvalg i bikinier der, men fant noen fra PINK-kolleksjonen da. Butikken var også utrolig fin og så gjennomført. Ligger på New Bond Street.

Var også innom Forever 21 som også ligger på Oxford Street. Fant ikke så mye der, men kjøpte noe treningstøy faktisk, haha.

- Hva syns dere?

7 Kommentarer

May-Teresa

09.05.2013 kl. 14:12
sjjuuuuukt fint!!! elskerelskerelsker alle london-innlegg for tiden, og det fordi jeg drar om... snart!!! :-D

Marianne

09.05.2013 kl. 14:12
Åå, så fine bilder :)

Gleder meg til den dagen jeg drar til London! :D

martine

09.05.2013 kl. 14:53
åh, herlig! kjenner jeg savner london nå.

oneblogoneworld by Ida

09.05.2013 kl. 15:05
Åh, gleder meg masse til jeg skal dit :D

frida

09.05.2013 kl. 15:08
åh fantastisk! <3london!

sarai94

09.05.2013 kl. 15:33
ahh, du er så utrolig heldig :D flotte og supre bilder, og jeg eeelskeer London!

xx Siri

Isabell

10.05.2013 kl. 00:57
sv. Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no