MAX FACTOR ANMELDELSE, DEL 2

  • 07.10.2011 kl. 17:23

Her er andre og siste del av anmeldelsen:


Liquid Effect Pencil.
Jeg likte veldig godt fargen på denne. Den er lilla med noen gråtoner i kanskje, og litt shimmer. Funker både til hverdag og til fest, spørs hvordan du bruker den. Fargen holdt like bra gjennom hele dagen, så denne likte jeg godt. Jeg aner forresten ikke hvordan den saken på det nederste bildet brukes, så om noen av dere vet det er det bare å rope ut i kommentarfeltet.

Her har jeg den på meg. Bildet viser ikke fargen så godt da, men dere ser litt.

Smoky Eye Effect Eye Shadow.
Jeg syns fargene på denne er så fine! Og veldig meg, om man kan si det sånn. MEN, jeg prøvde ut denne og etter et par timer hadde øyenskyggen på en måte samlet seg opp til et par klumpete striper. Og i tillegg knakk den ene øyenskyggen første gang jeg brukte den:



Siden jeg likte fargene så godt kommer jeg nok til å fortsette å bruke den, hvis det hjelper med primer under.

- Har du prøvd noen av produktene?

17 Kommentarer

> anna

07.10.2011 kl. 17:25
nei , jeg har ikke prøvd de (:

isabellesatre

07.10.2011 kl. 17:25
Ja, jeg har noe av de :) Det såg skikkelig bra ut det du har der :) fine bilder btw!
Nei, dessverre:(

Line - kommenterer tilbake

07.10.2011 kl. 17:27
nei, men fargene var nydelige :)

pernille

07.10.2011 kl. 18:08
nei, men har lyst :)

malinspot!

07.10.2011 kl. 18:14
har ikke prøvd noe av det, men veldig fine farger!:)

Nora♥

07.10.2011 kl. 18:28
Fin blogg! Du hadde veldig fine bilder=)

caroline - din hverdagshelt

07.10.2011 kl. 18:30
har ikke prøvd noen av de tinga men jeg likte anmeldelsen :)

sv: :D

heleneskukkestad

07.10.2011 kl. 18:32
Fin blogg:))

Malin Hanssen

07.10.2011 kl. 19:14
har prøvd den max factor Smoky Eye Effect Eye Shadow :)

Jean Rose

07.10.2011 kl. 19:55
den smokye eye effect har jeg prøvd før :)

Marit & Olivia

07.10.2011 kl. 20:52
Har ikke prøvd noen av produktene :)
Nei, jeg bruker ikke sminke enda jeg!!! Hehe.....

Fin blogg du har ;)

SILJE EMINE

07.10.2011 kl. 21:16
Bra anbefalt :D har ikke prøvd det :)

sv hahahaha.. kan ta sin tid før du kommer hit da;) hvor langt er du pååå vei ??? :o flyet går kl 12 imorgen :P

caroline :)))

07.10.2011 kl. 22:15
Nei, men når fikk jeg veldig lyst!

♠Tuva

07.10.2011 kl. 22:32
Nei, bruker egentlig ikke sminke jeg, så da er det ikke noe vits i å kjøpe sånne fancy ting :D

// :O ikke, da tror jeg at jeg tar det altså. Liker ikke fransk lenger, eller har på en måte mistet lysten til å lære det :O //

Fredrikke

07.10.2011 kl. 23:10
flott<3

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits