hits

MAX FACTOR ANMELDELSE, DEL 2

  • 07.10.2011 kl. 17:23

Her er andre og siste del av anmeldelsen:


Liquid Effect Pencil.
Jeg likte veldig godt fargen p denne. Den er lilla med noen grtoner i kanskje, og litt shimmer. Funker bde til hverdag og til fest, sprs hvordan du bruker den. Fargen holdt like bra gjennom hele dagen, s denne likte jeg godt. Jeg aner forresten ikke hvordan den saken p det nederste bildet brukes, s om noen av dere vet det er det bare rope ut i kommentarfeltet.

Her har jeg den p meg. Bildet viser ikke fargen s godt da, men dere ser litt.

Smoky Eye Effect Eye Shadow.
Jeg syns fargene p denne er s fine! Og veldig meg, om man kan si det snn. MEN, jeg prvde ut denne og etter et par timer hadde yenskyggen p en mte samlet seg opp til et par klumpete striper. Og i tillegg knakk den ene yenskyggen frste gang jeg brukte den:



Siden jeg likte fargene s godt kommer jeg nok til fortsette bruke den, hvis det hjelper med primer under.

- Har du prvd noen av produktene?

17 Kommentarer

> anna

07.10.2011 kl. 17:25
nei , jeg har ikke prvd de (:

isabellesatre

07.10.2011 kl. 17:25
Ja, jeg har noe av de :) Det sg skikkelig bra ut det du har der :) fine bilder btw!
Nei, dessverre:(

Line - kommenterer tilbake

07.10.2011 kl. 17:27
nei, men fargene var nydelige :)

pernille

07.10.2011 kl. 18:08
nei, men har lyst :)

malinspot!

07.10.2011 kl. 18:14
har ikke prvd noe av det, men veldig fine farger!:)

Nora♥

07.10.2011 kl. 18:28
Fin blogg! Du hadde veldig fine bilder=)

caroline - din hverdagshelt

07.10.2011 kl. 18:30
har ikke prvd noen av de tinga men jeg likte anmeldelsen :)

sv: :D

heleneskukkestad

07.10.2011 kl. 18:32
Fin blogg:))

Malin Hanssen

07.10.2011 kl. 19:14
har prvd den max factor Smoky Eye Effect Eye Shadow :)

Jean Rose

07.10.2011 kl. 19:55
den smokye eye effect har jeg prvd fr :)

Marit & Olivia

07.10.2011 kl. 20:52
Har ikke prvd noen av produktene :)
Nei, jeg bruker ikke sminke enda jeg!!! Hehe.....

Fin blogg du har ;)

SILJE EMINE

07.10.2011 kl. 21:16
Bra anbefalt :D har ikke prvd det :)

sv hahahaha.. kan ta sin tid fr du kommer hit da;) hvor langt er du p vei ??? :o flyet gr kl 12 imorgen :P

caroline :)))

07.10.2011 kl. 22:15
Nei, men nr fikk jeg veldig lyst!

♠Tuva

07.10.2011 kl. 22:32
Nei, bruker egentlig ikke sminke jeg, s da er det ikke noe vits i kjpe snne fancy ting :D

// :O ikke, da tror jeg at jeg tar det alts. Liker ikke fransk lenger, eller har p en mte mistet lysten til lre det :O //

Fredrikke

07.10.2011 kl. 23:10
flott<3

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 r gammel jente fra lesund. P bloggen min fr dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har p hjertet.

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no