hits

SØTE DERE ER!

  • 06.11.2009 kl. 22:45

God kveld, people! For en halv time siden kom jeg hjem og det var utrolig deilig å komme inn i varmen. Det føles faktisk ut som om det er flere minusgrader ute, tror det er - 0.5 grader elns. Det var været, nå setter vi over til sporten. Neida, jeg er ikke en nyhetsblogg heller da.

Har vært på åpen hall som ikke var noe spesielt egentlig, vi holdt litt på med ball og så snakket vi resten av tiden. Dagens latterkrampe var da jeg skulle ta ballen fra Benedicte og så sklei jeg. Det var egentlig nesten bare jeg som lo da, men jeg syns det var hysterisk morsomt!

Når jeg kom hjem sjekket jeg om noen hadde gaddet å stemme på meg i blogg vs blogg her, og utrolig nok har jeg fått 13 stemmer! Det er veldig stort for meg, så tusen takk til alle som har stemt hittil, dere får to kommentarer hver i nærmeste fremtid! Dere er så søte!

p0611092042
Et dårlig mobilbilde fra kvelden. Jeg er til venstre, Margretha i midten
og Benedicte til høyre.

Er du ofte med i blogg vs blogg?

2 Kommentarer

Madeleine Rotmo

06.11.2009 kl. 22:53
Jeg blir med i blogg vs. blogg hver gang jeg ser at det er noen som har en runde ;)

Madeleine Rotmo

06.11.2009 kl. 23:00
SV: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no