hits

Oh happy day!

  • 20.10.2009 kl. 20:45

Heyhey! ♥ Kom nettopp hjem fra jobb, og er like sliten i dag som i går. Bra at jeg bare har planer om å slappe av resten av kvelden da, og det er jo tirsdag, og du vet hva det betyr; GREYS ANATOMY!!! Sitter her med en halv pakke Bubblizz og et glass kullsyrevann vedsidenav meg og nyter det. Gjorde meg fortjent til en pakke Bubblizz så den kjøpte jeg litt tidligere i dag. Deilig! I dag har jeg brettet mer klær, hengt opp mer klær, klippet ut bokstaver til plakat, ryddet i salget, hjulpet kunder og litt til. Det er jo ihvertfall gøy å jobbe der da! I morgen er det jobb klokka ti sånn som i går. Da er det også siste dagen, og det er jo litt dumt. Spesielt siden det ikke er en hel uke lenger!
Nå når jeg kom hjem og skrudde på datamaskinen, så jeg at jeg hadde fått veldig mange kommentarer, og det syns jeg var kjempegøy! Tusen takk til dere som kommenterer ♥ Oi, to hjerter i ett innlegg. Snart kommer outfit bilde, så stay tuned!

bubblizz
Hoho, jeg eier i å redigere! Jeg vet at jeg har brukt dette bildet veldig mange ganger, men det er det beste bildet jeg har til å sette inn snakkebobler i.

Liker du bubblizz?

4 Kommentarer

<3 BENEDICTE

20.10.2009 kl. 21:10
Nja, bublblizz er ikke såå godt..

Du er heldig som får være i butikken xD
www.noragyylterud.blogg.no - må bare informere venner på bloggen at en konkurranse har startet :)

Noddy < 3

22.10.2009 kl. 19:14
elsker det! Hvor redigerte du bildet?

Malin H

22.10.2009 kl. 19:31
Noddy < 3: photoscape :-)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 23 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no