Er det overskriftene som får folk til å lese innlegget?

  • 06.09.2009 kl. 16:25

Heihei! Det er siste dag i helgen, og det skal jeg nyte mens jeg kan. I dag har jeg ingen planer, men jeg tror jeg skal fikse ny videoblogg intro, og kanskje en videoblogg hvis noen er interessert i det?  
I dag hadde vi fårikål til middag, mm!

Også vil jeg spørre dere om noe: Er det overskriftene som får folk til å lese innlegget? For jeg føler at hvis overskriften min er veldig kjedelig og uinteressant, er det ingen som gidder å gå inn å lese innlegget. Så, er det sånn? Please let me know! Jeg skal prøve å komme med litt 'spennende' overskrifter.

DAGENS OUTFIT:

malin i new york
Siden jeg har på meg dette i dag, tenkte jeg at jeg kunne legge ut dette bildet fra New York istedenfor et nytt et.
Det er altså kjole fra Bik Bok, og en denim tights fra Gina Tricot som ikke vises på dette bildet. Det er ikke særlig varmt ute i dag, men siden jeg ikke har planer om å gå ut, er det ikke noe problem å ha på seg dette.


Dagens sang er Demi Lovato-Get Back

Liker du den sangen?

3 Kommentarer

Julia Sofie

06.09.2009 kl. 16:52
Det er nok som regel overskriftene som får meg til å ville lese innleggene, men det varierer litt. Fint antrekk forresten :)

MAYKEN Å VICI

06.09.2009 kl. 18:24
Kanskje litt ja :-)

Mathilde

06.09.2009 kl. 19:47
sv; liker bloggen din! :)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits