happy surprise!

  • 16.08.2009 kl. 15:06

Mamma ble så klart kjempeglad når jeg kom hjem for noen timer siden. Men det er jo ikke så rart, siden jeg ikke har vært hjemme på to uker. Så kom jeg opp på mitt kjære rom, og der hadde mamma og Kjetil hengt opp hyller, og fikset tv'en (nesten ihvertfall, mangler en sånn dingseboms). Og på senga lå en spennende Bik Bok pose!! Mamma har vært på shopping og kjøpt klær til meg!! En pose med ti kjempefine topper. HAPPY SURPRISE! Så nå er jeg kjempefornøyd!
090816142048
090816142223

Har ikke jeg verdens beste mamma, vet ikke jeg!

Bursdagen i går var forresten kjempegøy! Vi spiste pizza fra Pizzabakeren, snakket, og så en film som heter Meet Dave. Den var spilt inn i New York, så under begynnelsen av filmen satt jeg sånn; DER HAR JEG VÆRT!!!
Etter en stund begynte folk å bli litt irriterte, så jeg måtte bare slutte, heh. Etter vi hadde sett film, gikk vi ut. Jeg var ikke ute så lenge da, siden jeg måtte ta 22.10 bussen hjem, OG jeg måtte gå hjem alene i mørket! Det var ikke gøy i det hele tatt, men heldigvis ringte Andrea og snakket meg til jeg kom hjem. Som du ser, kom jeg meg trygt hjem.

Snakkes senere!

Har du vært i New York, eller en annen plass i USA?

1 Kommentar

SV; Blogganmeldelsene er allerede i gang - du må bare trykke på linken på toppen av bloggen min med "blogg anmeldelser" ;)

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits