flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink

  • 16.08.2009 kl. 12:36

Overskriften sier alt. Jeg er FLINK! I dag har jeg ryddet rommet mitt, som var HELT bomba! Pluss at jeg har pakket sakene mine, så nå er jeg klar til å dra hjem til mammaen min. Jeg skulle egentlig vaske også, men så sa Lillian at hun kunne vaske, siden hun skal vaske stuen også. Bortskjemt? Neeei. Nå er pappa klar til å kjøre meg, så jeg må nesten få ræva i gir.

Snakkes!

Hva skjer med deg i dag?

malinlovato
random bilde.

3 Kommentarer

Camilla Thorsen

16.08.2009 kl. 12:38
Hei! For deg som er interessert i header konkurranse. :DAlt du trenger å gjøre er å beskrive åssen du vil at headeren skal se ut. Farger, bilder, tekst og mer. Husk å merke av bloggen din i slutten av beskrivelsen.2 stk trekkes den 25.08.09, jeg kontakter dem ved å slenge inn en kommentar på bloggen.Om du vil se noen av mine redigerte bilder så klikker du under headeren min der det står "LOOK".

j u l i e

16.08.2009 kl. 12:54
Skjer nok ingenting med meg idag.

Kristina Andersen

16.08.2009 kl. 14:45
Hei søta :) Tok meg bare en tur innom bloggen din for å si takk for at du kommenterte på innlegget mitt. Ha en topp dag videre. Klem

Skriv en ny kommentar

Malin H

Hei! Navnet mitt er Malin Hatlestad og jeg er en 22 år gammel jente fra Ålesund. På bloggen min får dere lese om mitt liv som handler mye om mote og trening, og ellers hva jeg har på hjertet.

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits